Slöjdmagasinet blogg

200 roliga saker att sticka

Bok: 200 roliga saker att sticka.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Vackra blommor, blad, småkryp och mycket mer.

Om du någonsin undrar vad du ska sticka härnäst behöver du bara slå upp den här boken så kommer du garanterat att hitta ditt svar. 

200 roliga saker att sticka innehåller en oemotståndlig samling av små och söta stickprojekt som passar alla kunskapsnivåer.

Bokens blandning av fina 3D-arbeten med inspiration från naturen som stickade blommor, fåglar, insekter, blad och till och med små havsvarelser liksom en mängd charmiga mormorsrutor kommer få dig att vilja plocka upp dina stickor och sätta igång direkt.

Bokens 200 projekt är enkla att sticka, förbrukar endast små mängder garn, och blir perfekta utsmyckningar att ge bort eller behålla själv.

På Lind & Co finns även boken: 200 roliga saker att virka

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.