Astronomisk kalender 2022

Bok: Astronomisk kalender 2022.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Rikta du dina blickar uppåt stjärnhimlen när det är stjärnklart?
Den här boken förklarar vad du ser på himlen nattetid. Datum för sol och månförmörkelse. Denna bok innehåller nästan allt du har frågor om – namnsdagar, diagram över när solen går upp och ner, månens synlighet och mycket annat inressant. En härlig innehållsri och faktaspäckad blädderbok vecka för vecka med bilder, diagram och text.

Vad du kan se på himlen under året.

Astronomisk kalender 2022 vänder sig till alla som skulle vilja veta mer om stjärnhimlen och vad som händer där, vecka för vecka under hela året. Samtidigt är den en fullständig almanacka med veckonummer, namnsdagar och helgdagar.

Om du bara vet när och åt vilket håll du ska titta är det lätt att få syn på Venus, Mars och flera av de andra planeterna, och Astronomisk kalender 2022 visar hur. Här kan du bland annat läsa om nattlysande moln och hur man före gryningen 8 december kan se månen passera framför planeten Mars, som då är rejält ljusstark. Kalendern berättar också om årets sol- och månförmörkelser, speciellt solförmörkelsen 25 oktober då man från hela Sverige kan se månen skymma en del av solen (om vädret tillåter).

Astronomisk kalender 2022 kräver inga förkunskaper och är användbar i hela Sverige.

Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.