Broderidrömmar

Bok: Broderidrömmar.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

20 moderna projekt att brodera. I den här vackra guiden presenteras grunderna i klassiskt broderi genom tjugo snygga, lekfulla och moderna handarbetsprojekt.

Här finns till exempel mönster man kan brodera på kläder, väskor och kuddar, eller använda som smycken, tavlor eller annan heminredning.

Såväl nybörjare som rutinerade broderare kommer finna inspiration i Morgans färgglada och charmiga motiv. Varje projekt presenteras detaljerat i text, bilder och enkla steg-för-steg-instruktioner. Det finns också beskrivningar av hur man syr olika typer av stygn.

Fem mönsterark medföljer, med massor av olika mönster som snabbt och enkelt kan strykas direkt på tyget.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.