Slöjdmagasinet blogg

Ekotipsets bästa husmorsknep

Ekotipsets bästa husmorsknep

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Enkla tips för en mer miljövänlig, ekonomisk och rolig

I Ekotipsets bästa husmorsknep har Ellinor Sirén samlat massor av smarta tips för att din vardag ska bli enklare, roligare, mer miljövänlig och samtidigt ekonomisk.

Lär dig hur du kan göra egna produkter till badrumsskåpet – allt från deodorant till torrschampo och tandblekning – och såklart recepten till de viktigaste produkterna för det hållbara städskåpet.

Här finns även knep för att sänka dina matkostnader, minska matsvinnet samt recept för att laga superbilliga vegorätter som familjen tycker om.

Du får också exempel på smarta återbrukstips och hur du kan få saker att bli som nya igen samt lösningar på alla tänkbara problem som kan uppstå i vardagen.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.