Annons

Slöjdblogg: Vildmarkströjor…

0 0 röster
Betyg

Härliga stickböcker!

Det har utkommit två fantastiska stickböker som blivit otroligt populära: Vildmarkströjor & Mera Vildmarkströjor av Linka Neumann.

Lär dig sticka med tjocka garner och flerfärgsstickning på rundstickor och det går fort och är inte alls svårt.

Flera inspirerande och härligt mönsterstickade ylletröjor har Linka Neumann designat i sin första bok Vildmarkströjor. En bok som blev otroligt populär och har översatts till flera olika språk. Linka använder ett robust och tåligt garn från norska och isländska får, för att tröjorna ska tåla både vind och regn.


Insidesbild ur boken Mera Vildmarkströjor.

Under 2021 utkom Linka Neumann med sin andra stickbok med samma tema Mera Vildmarkströjor. Den innehåller beskrivningar till varma tröjor för både stora och små äventyrare.

Båda stickböckerna innehåller förutom mönster och stickbeskrivningar på härliga tröjor olika åldrar och de är presenterade i fantastiska miljöer med underbara fotografier.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Kloka ord
Annons
Annons

Boktips i Bokbloggen

Fler inlägg
Bok: Godare glass utan glassmaskin.

Slöjdblogg: Gör egen glass

Gudomligt god glass på några få ingredienser och utan maskin. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Camilla Hamids glass blandar du snabbt ihop och låter sedan frysen sköta resten.

Läs inlägget»

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.