Klack på Klack

Bok: Klack på klack.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Detta är Jeantte Rångebys tredje bok. Den här boken innehåller inspiration från klackmattor. Med beskrivningar på olika bruksföremål som du kan göra själv med hjälp av formen av en klack. Det finns beskrivningar på mattor, kuddar, väskor mm.

Innehåller 17 st olika beskrivningar. Allt från en vacker krage till en mysig matta till sängen och med inspiration från klackmattor. Det finns också med en del om historiska klackmattor här i Sverige och från några andra länder.

Till de olika sakerna jag har skapat har jag använt material som ylletyg, cykelslang och damastdukar mm. En hel del är återbukat material på samma sätt som man gjorde förr då klackmattor smyckade hemmen.


Jeanette Rångeby har också gett ut titlarna:
Vantar – sydda i skarvsöm (2021).
Skarvsöm : historisk lappteknik i modern design (2018).Annonsinformation
Titeln i denna text är utvalda av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.