Patchwork

Bok: Patchwork.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

0 0 röster
Betyg

Låt färgerna flöda med lappar är en bok att hämta inspiration ur när du vill komma igång med lappsömnad. Den visar hur du med hjälp av pratisk färgteori och andra tips kan gå fram när du ska påbörja ett nytt lappsömnadsprojekt. Här har färgcirkeln fått en central plats.

Den här boken ger svar på många av de frågor som kan komma upp när man syr lappsömnad.

Inspiration till sakerna i boken är hämtat från naturen och de färger man finner där. Det är allt från små enkla bruksföremål, löpare och tavlor till större täcken. Gemensamt för alla är de enkla grundteknikerna som använts medan färgerna och mönstren i tygerna skapar spänningen. Här kan du slå upp och finna tips och råd för all din lappsömnad – oberoende av de saker som visas.

Mönsterark medföljer.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.