Pyssla med Findus

Bok: Pyssla med Findus.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Detta är en underbart härlig bok för främst åldern 6-9 år men även andra åldrar har utbyte av innehållet. Snickra, gör fågelmat, torka äpplen, gör fröhalsband mm. Varje månad något nytt roligt och påhittigt.

Här finns pyssel och experiment som du kan göra själv varje månad på året. Du få hjälp av Findus och Pettson förstås och av alla de små figurerna som dyker upp överallt.

En bok för alla nyfikna och påhittiga Finduskompisar.

Med härliga illustrationer.

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.