Rosengång i Varmvalsverket

Bok: Rosengång i Varmvalsverket.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Anna Östlund är journalist, kommunikatör och handvävare. Hon har jobbat på SSAB i Borlänge i cirka sex år som informationsansvarig.

Med projektet Rosengång i Varmvalsverket vill hon låta två hantverk, två material så viktiga för dagens moderna samhälle mötas på ett nytt sätt.

Stål är världens mest återvunna material och även en förutsättning för dagens moderna samhälle.

I boken presenteras de tretton väverskorna och de 16 vävarna i text och bild, dessutom finns vävsedlar till alla vävarna.

Anna Östlund har också gett ut dessa titlar:
Från Januariblues till Decemberröd (2016),
Rosengång i Varmvalsverket (2014),


Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.