Jag blir vad jag tänker

Bok: Jag blir vad jag tänker.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Vill du ha sanna och ärliga relationer där ni ger varandra energi? Vill du ha ett jobb där du utvecklas, har roligt och kommer till din fulla rätt? Vill du att din ekonomi ska vara ett stort glädjeämne för dig?

Lili Öst är en av Sveriges mest erfarna artister. Hon är sångerska och tidigare medlem av grupperna Family Four och Avec.

Den här boken ger dig insikt, styrka och verktyg för att du ska kunna skapa det liv du vill ha och må fantastiskt.

I bokens övningar leder författaren dig genom viktiga ämnen som relationer, ekonomi, arbete, självbild och hälsa. Och hjälper dig att förstå varför ditt liv ser ut som det gör.

Och hur du skulle kunna få det att se ut om du tänkte på ett annat sätt.

Jag blir vad jag tänker bygger på Lili Öst’s populära föreläsning med samma namn.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.