Stora pysselboken Återbruk

Bok: Stora pysselboken Återbruk.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

0 0 röster
Betyg

Klippa. skära, dela, håla, sticka & pensla, måla, rita, dutta, skissa!

I den här boken delar författaren Kreativa Karin med sig av sina bästa tips och trick när det gäller material och hur man använder dem. Materialen som används i boken är sådant som alla redan har hemma. Boken är full av inspirerande projekt och tydliga steg för steg-bilder och även en grundlig genomgång av material, saker som är bra att ha och tips och tricks från ett pysselproffs.

Kreativa Karin vill med denna bok inspirera dig att våga testa annorlunda material som återbrukas och hitta din egen kreativa stil. Använd kartonger från t.ex. makaroner, toarullar, chokladlådor, vinkorkar mm. Gör nyckelringar, pirater med flottar, giraffer, rävar, ufon, rymraketer mm.

Jag älskar att pyssla och skapa, speciellt med material jag kan återbruka.

Du behöver en riktigt bra sax, ibland en bra kniv, lågtempererad limpistol, matta hobbyfärger, blank decoupagelack, akrylpenna svart.

Kreativa Karin (Andersson) är en av Sveriges största profiler inom pyssel och DIY. Med sin känsla för färg, unika stil och lekfulla design tar hon skapandet till en ny nivå! Stora pysselboken – återbruk är Karins fjärde pysselbok för barn och den mest inspirerande enligt henne själv.

Läsålder: 6-9 år.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.