#tantulltusströjor

Bok: Tantulltusströjor.

Pris: 430 kr

Köp av Slöjdmagasinet!

Annons!
Boken levereras av annonsören mot bok- + portokostnad samt betalningen sker till annonsören!

Anna Bergmans tredje bok heter #tantulltusströjor.

Färgsprakande tröjor och koftor – Ännu en fantastiskt inspirerande stickbok av Anna Bergman alias Tant Ulltuss. I denna bok finner du mönster till hela 20 tröjor och koftor med 12 matchande accessoarer.

Anna lyckas med konststycket att designa med både stilsäkerhet och lekfullhet, resultatet är som vanligt mitt i prick. Fatta dina stickor, häll upp en kopp kaffe och gör dig redo att njuta av vackra bilder och inspirerande stickning.

Anna Bergman har också gett ut följande titlar:
tantulltussvantar (2017)
tantulltussockor (2016)
tantulltussocks engelsk textad
tantulltussmittens engelsk textad
Tantulltuss kör retroKloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.