Tvåändsstickade muddar

Häfte: Tvåändsstickade muddar.

Pris: 135 kr

Köp av Slöjdmagasinet!

Slöjdmagasinet är ensam återförsäljare av detta häfte: Tvåändsstickade muddar.
Läs vad som gäller vid köp av Slöjdmagasinet!


Carin Appelqvist har gjort ett häfte till de som redan provat på tvåändsstickning. Olika varianter av muddar presenteras i häftet som kan användas till vanten, sockan, tröjan eller mössan. I varje beskrivning uppges garn, vilka stickor och vilket maskantal som använts till en medelstor damvante.

Lär dig sticka lyfta maskor, “stolpar”, maskor förflyttade i sidled, krokmaskor.

Beskrivning till halvvanten Eskilstunavanten och en variant till den.

Carin Appelqvist har också gett ut häftet Tvåändsstickning med Djupmaskor (2017).

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.