Följ Slöjdmagasinet!

Slöjdmagasinet finns också på Facebook och Instagram.

Följ oss och ta del av våra olika nyheter, erbjudanden och händelser!

FB Återbruka Mera

Slöjdmagasinet Facebookgrupp Återbruka Mera

Över 430 000 medlemmar
År 2009 startade jag facebook gruppen ”Återbruka Mera”. En otroligt populär grupp som tillhör en av Sveiges största grupper. I maj 2023 hade gruppen över 430 000 medlemmar.

Unika regler
Det unika med FB gruppen ”Återbruka Mera” är bl.a. reglerna och det som gör den så populär. För i denna grupp ger vi varandra enbart positiva och uppmuntrande tillrop. Har du en annan åsikt om återbruket då behåller du det för dig själv och skrollar vidare, och ger ingen nedlåtande emojies. För i denna grupp har vi nolltolernas mot negativitet!

Återbruket i fokus
En annan regel är att det är återbruket som ska vara i fokus. Frågor tillåts enbart i kommentarsfältet under inlägget. Vi admins tar bort följande som läggs upp i gruppen: annonser, delningar, länkar, # och @ i text och på bilder, ingen försäljning eller frågor om köp tillåts, efterlysningar och bortskänkes tas också bort från gruppen. Grundaren dvs jag med Slöjdmagasinet har ensamrätt att göra PR och lägga upp annonser i gruppen.

SÖK-funktion
Då gruppen funnits sedan år 2009 så finns det massor av tips på återbruk. Ett tips är att använda SÖK-funktionen. Det kommer dyka upp MASSOR av underbart, härligt och otroligt återbruk.

Idérikedom
Man ser i gruppen att idérikedomen finns det inga gränser för. Det är fantastiska idéer på vad som kan återbrukas, ändras och få helt nytt användningsområde. 

Tack alla medlemmar
Tusen tack alla Ni medlemmar som lägger upp Ert återbruk i gruppen. För det är Ni som formar gruppen till att innehålla en fantastisk skatt med återbruk.  

sociala medier

Exempel på inlägg i FB Återbruka Mer

Inlägg i FB gruppen Återbruka Mera
Inlägg från FB Återbruka Mera!
Inlägg från FB Återbruka Mera!
Inlägg i FB gruppen Återbruka Mera
Inlägg från FB Återbruka Mera!
Inlägg från FB Återbruka Mera!
Inlägg från FB Återbruka Mera!
Inlägg från FB Återbruka Mera!
Inlägg från FB Återbruka Mera!

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.