Slöjdmagasinet blogg

Medial insikt – upptäck din förmåga

Bok: Medial insikt.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

En lättläst och otroligt intressant bok.

Pierre Hesselbrandt är känd från tv, tidningar, webbkurser och poddar. Han är ett av Sveriges allra mest populära medier och går hem i både slott och koja.

Pierre reder ut mediala begrepp tillsammans med gästande kolleger inom professionen. De berättar om energier, hälsa, attraktionslagen, intuition, husrensning, djurkommunikation, healing, kiromanti, meditation och mindfulness. Dessutom får du ta del av seanser, spökhistorier och möta personer som delar med sig av sina möten med Andra sidan och det paranormala. Fantastiska händelser!

Alla historier är äkta, tagna från verkligheten. Dörren till det okända öppnas och du får se hur naturligt det är med det övernaturliga. Våga tro på din förmåga!

Du får tips och råd samt veta vart du kan vända dig för att få personligt stöd via samtal.
Pierre vill visa att det finns ljus i mörkret!

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!