Slöjdmagasinet blogg

Hemtrevligt

Hemtrevligt

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Hemtrevligt
Hemtrevligt

7 byggstenar för att skapa ett personligt hem.

Hur får man till ett hem som känns hemtrevligt och personligt? Elin Lervik och Katarina Matsson har identifierat sju byggstenar – gamla saker, konst, böcker, textilier, belysning, växter och husdjur – som tillsammans och var för sig lägger grunden till ett mysigt, kreativt och levande hem.

En inredningsfilosofi som tittar förbi trender, fördomar och förbud. De utforskar varför det hemtrevliga är så viktigt för vårt välbefinnande, och hur vi kan inreda för att skapa en plats där människor trivs.

Hemtrevligt
Hemtrevligt

För oavsett om man är designintresserad med många bostäder bakom sig eller ska inreda sitt första hem är det ibland svårt att veta var man ska börja.

Som inspiration får vi hälsa på i sju kreativa hem, från funkisradhuset och arkitektvillan till åttiotalslägenheten och egnahemsbostaden, samtidigt som vi bjuds på en mängd konkreta tips och personliga reflektioner.

Lär dig sju byggstenar för att skapa ett hemtrevligt och personligt hem genom att använda: gamla saker, konst, böcker, textilier, belysning, växter och husdjur.
Hemtrevligt
Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!