Inred, organisera och förvara

Bok: Inred organisera och förvara.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Busenkla knep för ett vackert och ombonat hem.

Att inreda ett hem handlar om så mycket mer än att fylla det med vackra saker. Det handlar om att optimera livet på hemmaplan för en smidig vardag, och att skapa den där balansen mellan form och funktion som gör oss både glada och avslappnade när vi stiger in genom ytterdörren.

I boken Inred, organisera & förvara bjuder på sina bästa inredningsknep och förvaringslösningar för hur vi kan få ett funktionellt och vackert hem på bästa sätt. Camilla går praktiskt och handfast igenom hur vi kan förnya våra hem med enkla medel och utan en stor budget.

Ide lika kapitlen guidas vi genom hemmets alla rum så vi kan utnyttja allt från vardagsrum, kök, sovrum, badrum, hemmakontor och hall till max. Genom en behovsanalys av rummet kan vi skapa en moodboard där vi samlar bilder till stilen vi vill ha. Färg, möbler, belysning och mattor och en ritning med proportioner och önskad möblering.

Förnya enkelt genom att möblera om eller ge gamla möbler nytt liv, byt gardiner eller skapa egna stilleben. Köp nya kuddar till soffan eller placera dina växter i olika nivåer. Vi får även tips på hur vi ska planera och tänka inför större inköp och renoveringar av kök eller badrum. Inred som ett proffs!

Inredarens bästa tips! Nu är det enklare än någonsin att skapa ett vackert, ombonat och organiserat hem – oavsett vilken stil du gillar. I denna praktiska bok delar inredaren Camilla Fürst med sig av sina proffsknep som ger hemmets alla rum det där lilla extra. Lär dig allt från hur du gör en behovsanalys och ett moodboard till hur du förnyar utan en stor budget genom att till exempel optimera din möblering, förvaring och hur du inreder med textilier och belysning. Här får du också tips på vad du bör tänka på när du ska göra en större renovering i kök och badrum.

Camilla Fürst är inredare och textilformgivare. Hennes intresse för färg och form började i en tidig ålder och efter att hon utbildade sig på Konstfacks textillinje frilansade hon mot svensk textilindustri genom att formge mönster till bland annat metervaror, tapeter och handdukar. Under slutet av 90-talet tog hon steget in i tidningsvärlden och i 20 år har hon arbetat som inredningsstylist på ett av Sveriges största inredningsmagasin, Allt i hemmet. Nu vill hon förmedla allt hon lärt sig under de år hon arbetat med inredning. Detta är Camillas första bok hos Bokförlaget Semic.

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.