Slöjdmagasinet blogg

Lär dig slöjda i trä

Bok: Lär dig slöjda i trä.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

En bok för barn i åldern: 9-12 år.

Bygg en liten flotte av pinnar och kvistar, tillverka en träflöjt eller pigga tomtenissar – det är riktigt spännande och roligt! I boken lär du dig vilka träslag som passar bäst då man täljer och snider, var du kan hitta dem, vilken sorts kniv du behöver och hur du ska hantera den.

Här får du även förslag på 16 häftiga projekt – alla med utförliga steg-för-steg-anvisningar och bilder – som du kan förverkliga genom att använda olika trämaterial. Du får till exempel lära dig hur man snidar fantasimönster på en vandringsstav, gör en slangbella att skjuta korkar med, hur man snabbt täljer några snurror eller tillverkar roliga små gubbar – perfekta presenter att ge bort.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.