Slöjdmagasinet blogg

Ljus, lyktor & ljusstakar

Bok: Ljus, lyktor & ljusstakar.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

44 kreativa projekt att göra själv.

Skapa dina egna ljus, lyktor och ljusstakar! Här finns 44 fantasifulla projekt som ger stämning både inomhus och utomhus – oavsett årstid.

Använd dig av allt från kopparrör till grenar för att göra ljusstakar och tillverka lyktor av bland annat betong, pumpor och pepparkaksdeg. Lär dig också att göra dina egna ljus på ett enkelt sätt genom att smälta ljusmassa eller överblivna ljusstumpar.

I deras tjugonde bok ”Ljus, lyktor och ljusstakar – 44 kreativa projekt att göra själv” bjuder de som vanligt på inspirerande bilder och pedagogiska beskrivningar som gör skapandet både enkelt och roligt!

Susanna Zacke och Sania Hedengren har skrivit många omtyckta böcker om hantverk och inredning och har blivit översatta till ett flertal språk.

Övriga titlar de bl.a. gett ut:
Virka sjalar väskor kuddar & annat (2020)
Makramé knyt virka & skapa med garn (2019).

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!