Mera om nässlor

Bok: Mera om nässlor.

Pris: 145 kr

Köp av Slöjdmagasinet!

Slöjdmagasinet är utgivare av denna bok.
Obs! Fraktkostnaden ingår i bokpriset.
Läs vad som gäller vid köp av Slöjdmagasinet.

Innehåller 41 anledningar att ta tillvara på brännässlan.

Nässlan, det gröna guldet. Det finns ingen annan ört som är så användbar och nyttig. Att inte fler fått upp ögonen för den är synd och svårt att förstå.

Boken beskriver hur mycket man kan göra med brännässlor. Hur man t.ex. framställer tråd och använder nässlor som spånadsväxt, papperstillverkning, olika nässelrecept till hudvård, mat- och bakrecept mm. Nässlan är en vitaminbomb.

Man kan plocka nässlor från tidig vår och hela sommaren. Lär dig skörda nässlor. Förvara dem i papperspåsar.Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.