Slöjdblogg: Mumindalens stickbok

Sticka sockor och knästrumpor med mönsterinspiration från Mumindalens alfabet. Innehåller beskrivningar till olika skostorlek från 22 upp till 46.

Insidesbild ur boken: Mumindalens stickbok
Mumintrollet tar ett dopp.
Insidesbild ur boken: Mumindalens stickbok
Snusmumkriken går på äventyr.

Sympatiska sockor för alla Muminvänner! Den här förtjusande sockboken tar dig på en rolig alfabetsresa till Mumindalen. För varje bokstav finns ett mönster med muminmotiv samt en vers om Mumindalens sympatiska invånare.

Insidesbild ur boken: Mumindalens stickbok
Sniff med sin långa svans och spretiga öron.
Insidesbild ur boken: Mumindalens stickbok
Stinky åker skidor och hittar Mumintrollet som vinterbadar.

Boken innehåller 29 nya mönster från kända stickdesigners. Sockorna stickas bäst med garn från Moomin Novita-kollektionen. Här finns mönster för hela familjen och enkla knep för att justera mönstren så att de passar fötter i olika storlekar.

Insidesbild ur boken: Mumindalens stickbok
Muminmamman plockar bär.
Insidesbild ur boken: Mumindalens stickbok
Mumintrollet dansar i regnet.

En underbart härlig stickbok för alla som älskar Muminfigurerna.


Titel: Mumindalens stickbok
Författare: Veronika Jansson, Notaatio Oy
ISBN: 9789511452195
Förlag: Förlaget M
Antal sidor: 174. Inbunden
Tryckår: 2022

KÖP BOKEN MUMINDALENS STICKBOK!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Annonsinformation
Titel i denna text är utvald av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.