Solveigs vanthäfte 8

Bok: Solveigs vanthäfte 8.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

0 0 röster
Betyg

2020 är det 10 år sedan den första: ”Vantboken – Solveigs vantar” kom ut.

Sedan 2010 har Solveig Larsson kommit ut med tolv vantböcker. Återigen har hon inspirerats av naturen och i denna bok är det Island som har inspirerat till helt nya vantmönster.

I detta vanthäfte har hon förutom naturen inspirerats av Märta-Stina Abrahamsdotter samt Vifast Björklund och tagit fram 22 helt nya vantmönster inklusive stickbeskrivningar med inspirationsbilder.

Vantarna som Solveig stickar är personliga och unika. Hoppas att du med hjälp av den här boken ska inspireras att sticka vantar, rita egna mönster och på det sättet föra stickningstraditionen vidare.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.