Slöjdmagasinet blogg

Sticka – Pulsvärmare, Vantar

Bok: Sticka - Pulsvärmare, Vantar.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Stickning är en oslagbar teknik, det är nog därför den är så populär.

Mönstren kan bli oändligt många och en gammal sanning är att det bara är fantasin som sätter gränser. Man kan sticka enfärgad slätstickning, strukturmönster eller flerfärgat mönster i härliga färger samt mycket mer.

I boken finns mönsterbeskrivningar till många vantar och mitt favoritplagg, pulsvärmare. Jag hoppas boken vill locka många fler till att börja sticka och skapa med sina egna händer. Boken riktar sig till den som kan sticka eller kan grunderna. Svårighetsgraden varierar från lätt till något svårare.

Beskrivningen är gjord för att enkelt kunna följa mönstren steg för steg. I varje mönster står det vilket garn som använts samt vikt och längd för att underlätta att hitta ett ersättningsgarn.

Det finns också tips på hur man ändrar storlek så du kan använda ditt favoritgarn.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.