Sticka retro! : varmt och stickat som förr

Bok: Sticka retro!

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

2 1 rösta
Betyg

Det finns plagg som aldrig går ur tiden – älskade modeller som mormor och mamma fick lära sig sticka i slöjden, väl beprövade mönster som är lätta att lyckas med. Det är plagg som förtjänar att leva vidare och stickas och bäras av nya generationer!

Här finns både retrotrendiga favoriter och stilfulla klassiker – tröjor, vantar, sockor, muddar, mössor, kragar – som håller stor som liten varm från topp till tå!Missa inte den stiliga strukturmönstrade herrtröjan, den vackra halsmudden och handledsvärmarna i spets, de sköna knästrumporna, härligt värmande tumvantarna eller den Carl Larsson-inspirerade barntröjan. Här finns också ett elegant set med en stickad kjol ochmatchande kofta – och några alldeles oemotståndliga kragar som piggar upp vilket plagg som helst!

Eva Trotzigs tidigare böcker har gjort succé med sina inspirerande plagg som bjuder in till lek med stickor och garn!

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.