Slöjdmagasinet blogg

Stickat så in i Norden

Stickat så in i Norden

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Varma plagg för tuffa förhållanden.

Vilken härlig bok! Så här på hösten när nya stickböcker ges ut är det alltid lika spännande att öppna försändelsen, ta ut en ny bok och hålla den i handen. Känna tyngden och börja bläddra i den. Det är magiskt!

Denna bok är en hyllning till handarbete och till de vackra, varma stickade tröjorna. Här finns robusta tröjor, eleganta och bekväma vardagströjor och fina koftor, plagg för alla tillfällen och årstider.

Mönstren varierar mycket: moderna tröjor med struktur, flerfärgade nordiska mönster, vikingainspirerade flätor och enkel pärlstickning. I boken finner du också mössor, vantar, halsdukar och sittunderlägg som matchar tröjorna och är lätta att sticka.

Den är uppdelad i fem delar: de bästa vardagströjorna, vandringströjor, finstickat, vikingatröjor och varmt småstickat. Välkommen till en inspirerande bok fylld av kärlek och bra stickade tröjor! 18 herrtröjor, 9 damtröjor, 6 barntröjor och småstickat som alla kan ha!

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.