Slöjdmagasinet blogg

Stygn

Stygn

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Sy 30 fina projekt till dig själv och hemmet. Utforska sömnad på ett kreativt sätt!

Här hittar du 30 härliga projekt och kreativa hantverksidéer att skapa till dig själv, ditt hem eller familj och vänner.

Stygn är en handbok med enkla syprojekt på fina och personliga saker som förgyller hemmet, resan och firandet. Sy kuddfodral, väskor, tygkrukor och ögonmasker och utveckla samtidigt dina sykunskaper genom att följa steg för steg-beskrivningarna.

Lär dig använda grundläggande sytekniker, sätt ihop en verktygslåda, få tips på materialval och hur man använder överblivet material. Allt du behöver veta finns i boken det är bara att sätta igång!

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!