Slöjdmagasinet blogg

Sy klänningar!

Bok: Sy klänningar!

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Fler än 200 klänningar samlade i en bok!

Lediga sommarklänningar, strikta kontorsklänningar och festliga blåsor den här boken är fullmatad med olika slags klänningar i strl: 34-54.  

Genom smarta mönsterkombinationer av klänningsliv, ärmar, urringning och kjolar hittar du här instruktioner till mer än 200 olika klänningar.  

”Mönsterark till mer än 200 klänningar!”

Boken innehåller mönsterark, tydliga instruktioner i text och bild, guide till hur man ändrar klänningarna så att de passar olika figurer och en mängd bra tips.  

Här finns klänningar som passar alla, både när det gäller stil och form. De tydliga instruktionerna underlättar för nybörjare och möjligheten till variation lockar sömmerskor med mer erfarenhet.  

Mönsterark finns längst bak i boken!  

Tanya Whelan är textildesigner känd för sin moderna vintagestil. Hon bor i Pennsylvania, USA.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.