Slöjdmagasinet blogg

Vackra armband att göra själv

Bok: Vackra smycken.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Att göra egna armband är kreativt och kul! Lära dig att knyta, fläta och pärla vackra accessoarer att smycka handlederna med.

Här finns tydliga instruktioner till både enkla projekt och lite mer komplicerade mönster. Dessutom bjuds du på praktisk information om material och inspirerande exempel på färgkombinationer. Allt för att du ska kunna utöva din nya favorithobby utan krångel!

Varför inte skapa en personlig gåva till någon du tycker om eller göra ett armband som matchar kläderna till kvällens fest? Få saker är så härliga som att bära sin egen design. Du får även tips på hur du gör fina presentförpackningar.

– Att skapa saker med händerna är något jag alltid älskat berättar Karin Schaefer men hon har sina egna preferenser när det kommer till vad hon vill göra. Det får inte vara för stora projekt. Det får heller inte involvera material som gör hål i plånboken. Kladdiga projekt går bort. Svåra verktyg går bort. Projekt med massiv tidsåtgång går också bort. Till sist vill hon helst att det hon gör också ska gå att använda. Vad blir kvar, undrar ni? Armband, så klart!

Karin Schaefer har också gett ut titel:
Pyssla med mig! (2014)

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!