Slöjdmagasinet blogg

Vintervarmt

Bok: Vintervarmt.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Stickat för de små.

Sticka varmt, mjukt och hållbart till små och stora barn. I den här boken har Agnes Brandels samlat sina bästa barnkläder och accessoarer som värmer de små på vintern. Här finns allt från den lenaste babyfilten till mysiga sockor och robusta tröjor, stickade i garner som inte kliar och sticks!

Med Vintervarmt får nya och vana stickare:

– 20 projekt att sticka till barn 0 – 8 år

– tydliga beskrivningar med tillhörande diagram

– tips och råd om garn, stickor och andra tillbehör

– förklaringar till specialtekniker.

Agnes Brandels har skapat mönster sedan barnben. Hon är utbildad vid Konstfack och arbetar med att designa mönster på heltid. Agnes stora passion är stickade barnkläder och hennes mönster inspireras av vackra färgkombinationer, bilderböcker och hantverk. Vintervarmt Stickat för de små är hennes första bok.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!