Slöjdmagasinet blogg

Virka fritt

Bok: Virka fritt.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Denna bok är en allomfattande historisk virkbok samt innehåller presentation om olika virkade alster. En njutning att bläddra och läsa allt intressant. En bok för alla virknördar!

Virka fritt är en bok för alla som är intresserade av handarbete och textil kultur. Här utgör museernas textilskatter och gedigen forskning grunden för att återskapa och inspirera till ny design.

Virkningens historia presenteras och idéer och mönster till accessoarer är utformade så att även nybörjaren har glädje av dem.

Boken är rikt illustrerad med instruktiva och detaljerade fotografier.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.