Virka med Bella Coco

Virka med Bella Coco

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Sarah-Jayne Fragola är den kreativa kraften bakom den otroligt populära YouTube-kanalen och Instagram-profilen: Bella Coco Crochet.

I sin första bok kombinerar hon tydliga instruktioner som är lätta att följa med sin moderna stil som gör det kul och inspirerande att lära sig virka! Här finns allt du behöver veta, från hur du väljer garn och håller virknålen till hur maskorna är uppbyggda, och du kan lära dig alla viktiga virkmaskor. Instruktionerna är tydligt illustrerade och perfekta för nybörjare.

Välj bland 12 snygga modeller, inklusive enkla och gulliga underlägg och halsdukar, en snygg kudde och ett fint set med mössa och vantar. Varje nytt projekt lär dig nya tekniker – från hur du byter färg och syr sömmar till hur du skapar former och anpassar storlekar – och hjälper dig att bli bättre på att virka. När du har lärt dig grunderna är det dags för med avancerade maskor, så att du kan virka Sarah-Jaynes fina, strukturvirkade Showstopperfilt.

Med den här fanstastiska introduktionen för nybörjare och massor med inspiration för mer erfarna virkare kan du lära dig att virka med Bella Coco!

Lär dig att virka med en enkel metod och lär dig att göra vackra virkade saker!

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.