Slöjdmagasinet blogg

Virka snöflingor

Bok: Virka snöflingor.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Steg-för-steg – 40 gnistrande mönster.

Skapa en underbar samling av virkade snöflingor och fyll ditt hem med ett snöfall i spets! Här finns mönster för både nybörjare och vana virkare – enkla flingor såväl som mer intrikata mönster.

Virka snöflingor går igenom grundläggande tekniker, materialval och strukturer samt metoder för att avsluta och stärka dina färdiga flingor.

Bokens ljuvliga snöflingor – intrikata, symmetriska och vackra – kan användas som applikationer, hängas i ett fönster eller pryda din julgran.

Med tydliga instruktioner och mönster samt mängder av roliga projektidéer för dina färdiga snöflingor kommer du garanterat hitta timmar av underhållning och inspiration i Virka snöflingor.

Caitlin Sainio har på Känguru tidigare utkommit med den uppskattade boken 100 snöflingor att virka (2012). Och nu är hon tillbaka med en samling nya, ännu bättre mönster.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!