Slöjdblogg: allt är perfeckt : Brodera ut texten

Insidesbild ut boken: allt är perfeckt
Insidesbild ut boken: allt är perfeckt

Tack förlaget Bonnier Fakta för boken som damp ner i brevlådan. En bok som får en att fundera, skratta och dra på mungiporna, en igenkännande bok som är helt underbar. Rekommenderas.

Välkommen på en åktur genom livet, en vindlande resa genom ljus och mörker med skrattet som ständig följeslagare. Med andra ord, en terapeutisk humor i broderiform.

Insidesbild ut boken: allt är perfeckt
Insidesbild ut boken: allt är perfeckt

Med kreativ ordfyndighet förmedlar Gisela Ståle en slags terapeutisk humor genom sitt broderi. Med mängder av broderade citaten får läsaren följa med på en åktur genom livet – resan går lite upp och lite ner, med en och annan avstickare åt sidan.

Det blir en vandring genom ljus och mörker med skrattet som ständig följeslagare. Innehållet innanför bokens broderade pärmar är träffande, charmigt och tänkvärt.

Insidesbild ut boken: allt är perfeckt
Insidesbild ut boken: allt är perfeckt

Det börjande med att Gisela la upp sina broderade texter med humor och tröst på sitt Instagramkonto: broderauttexten.

Texter som på ett lekfullt och överraskande sätt hela tiden rör sig kring vardagen, till igenkänning för alla som sliter med att få ihop livet, kanske tänker lite för mycket men som också inser att allt i tillvaron inte jämt blir så där perfekt.

Det är utmanande texter, ifrågasättande texter, uppkäftiga texter, humoristiska texter och helt underbara texter.

Insidesbild ut boken: allt är perfeckt
Insidesbild ut boken: allt är perfeckt

Med humorn omfamnar Gisela mörkret. Det handlar om att få en acceptans för att mörkret finns.
Boken innehåller broderier med olika tekniker, korsstygn på räknat underlag, fria stygn, broderitext på kläder och färdiga dukar.

allt är perfeckt : Brodera ut texten
allt är perfeckt : Brodera ut texten

Boken har en struktur på omslaget med upphöjt broderi på texten och nålen vilket är en passande effekt.


Titel: allt är perfeckt
Författare: Gisela Ståle
ISBN: 9789178875467
Förlag: Bonnier Fakta
Antal sidor: 160, Inbunden
Tryckår: 2023

KÖP BOKEN: ALLT ÄR PERFECKT!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Annonsinformation
Titeln i denna text är utvald av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.