Slöjdmagasinet blogg

Dukat

Bok: Dukat duka kreativt med fyndat, ärvt och älskat.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Duka kreativt med fyndat, ärvt och älskat.

Låt dig inspireras av kreativa dukningar! Blanda material och färger, nytt med gammalt. Upptäck det roliga med att våga ta ut svängarna! För visst njuter man mer av maten om det är vackert omkring en – och här kan en vacker dukning få den enklaste middag att förvandlas till fest.

Variera och våga! Det är kanske de bästa tipsen. Duka upp med porslin som går att hitta på en loppis, i farmors vitrinskåp eller som är bortglömt högst upp i köksskåpen.

Skapa härliga dukningar för olika tillfällen; hemmakvällar, knytkalas, högtider och picnic – både inne och ute. Under alla årstider. Nu längtar vi efter att få träffas och umgås!

Pandemin har verkligen lärt oss att hitta nya kreativa sätt att träffas på. Att middagar med vänner även kan ske utomhus – året om! Att gå ut och äta har fått en bokstavlig betydelse.

Låt dig inspireras här och skapa mysiga atmosfärer, duka och bjud ut nära och kära. I boken ges även tips på enkla bordsdekorationer och bordsplaceringar att göra själv.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.