Annons

Slöjdblogg: Välkomna till Slöjdbloggen!

0 0 röster
Betyg

Jag bara älskar slöjd och slöjdböcker!

Häng på och följ mig!

På min bokblogg kommer du hitta nya och välkända slöjdtitlar som du sedan kan köpa av Slöjdmagaisnet eller via några av mina samarbetspartners. Sedan här på ”Slöjdblogg” kommer du kunna läsa om allt möjigt slöjdrelaterat t.ex. författare, slöjd och slöjdare, utställningar och mässor, massor av intressanta saker som jag hoppas att du ska finna både intressanta och lärorika. Med andra ord är detta en plats att ofta återkomma till, för här kommer Du hitta nyheter, få massor av inspiration och Du kommer lära Dig mer av slöjd.

Slöjd är beroendeframkallande

För mig är slöjd beroendeframkallande! Jag mår bra av att omge mig av slöjdade saker från naturen som och som visar den enorma kunskap om hur man gör något av olika material. Jag mår bra av att slöjda! Tid och rum bara försvinner för mig när jag går upp i nåt som jag älskar. Det är så meditativt, rogivande och lugnande!

Vi lever i en stressad värld och allt ska gå så fort för vi ska hinna med så mycket som möjligt. Ett ekorrhjul för många som inte ser nåt slut och helt plötsligt sitter där i den transparanta väggen.


FB gruppen Återbruka Mera

I min Facebook grupp Återbruka Mera som funnits sedan år 2009 har otal vittnat om hur glada de är över att få vara en del av den. Se alla som lägger upp återbrukar och de inspirerar och visar att man inte behöver kasta och köpa nytt. Många har genom gruppen berättat att de suttit där i väggen eller haft ett djup av psykisk ohälsa som börjat komma åter genom att ta del av andras återbruk och inspireras sedan har de själva börjat återbruka. Åh, jag blir så glad över att min FB grupp Återbruka Mera har en sådan påverkan!

Inlägg från FB gruppen Återbruka Mera.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Kloka ord
Annons
Annons

Boktips i Bokbloggen

Fler inlägg
Bok: Godare glass utan glassmaskin.

Slöjdblogg: Gör egen glass

Gudomligt god glass på några få ingredienser och utan maskin. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte. Camilla Hamids glass blandar du snabbt ihop och låter sedan frysen sköta resten.

Läs inlägget»

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.