Grafiskt broderi

Bok: Grafiskt broderi.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Till vardagliga föremål.

Vilken härlig broderibok som Renée gjort. Innehåller fantastiska enkla och jättefina mönster och beskrivning till bl.a. nålbrev, saxfodral, syetui, påsar, necessärer, pennskrin, fodral till surfplatta, mobilfodra, sladdfodral.

Renée Rudebrant har alltid varit en skapande människa. Hon arbetar med textil och är främst känd idag för att förnya roderiet. Med Renées kunskaper och perspektiv på formgivning ger hon broderiet helt nya uttrycksmöjligheter än de former som man vanligtvis förknippar med broderi.

Styrkan i Renées arbete är kunskapen om broderiets variationsmöjligheter i kombination med det starka och tydliga grafiska uttrycket. Det är också det som präglar denna bok. Broderi är tufft!

Renée skapar inte bara konst. Hon kombinerar nyskapande mönster, applicerade på användbara nutida ting av vardagsföremål. Bläddra och bli inspirerad! Varför inte våga börja brodera själv med “Grafiskt broderi till vardagliga föremål” som din guide till nya broderiupplevelser. Den här boken är en uppföljning av mönsterboken “Grafiska
korsstygn”. Med mönsterbilaga.

Andra boktitlar Renée gett ut är: Grafiska korsstygn (2015), Uttryck med nål och tråd (2020), Mina händer skapar det jag ser och förnimmer (2021).

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.