Hållbart skapande

Bok: Hållbart skapande.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Låt lusten till skapande växa!

Vi människor har alltid gillat att skapa, både i stort och smått! Men om du gillar att skapa, hantverka, pyssla och göra fint så är det allra bäst om du gör det på ett hållbart sätt utan att behöva köpa en massa saker att pyssla med. Du kan skapa saker av sådant som man har hemma och saker som man hittar i trädgården – det är bara fantasin som sätter gränser.

Den här boken tipsar om allt sådant som kan göras med saker som redan finns hemma eller utomhus, löv, pinnar, kartonger, överblivet garn och allt möjligt som kan användas för att pyssla och skapa. Tidningen Land har tagit fram boken och skapat en härlig mix av pyssel, svårt och lätt, stort och smått och vant och ovant. Resultatet är en bok som hjälper dig att bli mer kreativ på ett hållbart sätt och låter dig vara kreativ året om här finns skapande för alla årstider!

Ur innehållet:

Så bygger du enkelt en fågelholk
Skapa ljusstakar av loppisfynden
Gör din egen skönhetsvård med bivax
Skapa julbock av granris
Bind vackra kransar

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.