SY! Från snickarbyxa till sommarklänning

Bok: SY! Från snickarbyxa till sommarklänning.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Efter sju år är Jenny Hellström Ruas äntligen tillbaka med en ny sybok!

Boken innehåller tolv nyritade mönster på klänningar, kjolar, blusar och snickarbyxor som funkar för både vardag och fest.

Alla mönster är uppsydda i olika inspirerande varianter, flera av dem i återanvända tyger. Mönstren kommer i storlekarna XS–XXL, och mönsterarken hittar du längst bak i boken. Svårighetsgraden är medel och ger inspiration för nybörjare och mer erfarna som är vana att sy kläder.

Jenny Hellström Ruas är designern som tidigare sålde kläder över hela världen, men som förälskade sig i meditation och numera framförallt jobbar som samtalsterapeut. Med sin nya sybok vill hon uppmuntra till att släppa prestationen och njuta av själva processen – det finns inget rätt eller fel.

Jenny har tidigare gett ut följande titlar:
Sy! Från hood till skjortklänning (2013)
Sy! Urban collection (2014)

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.