Hur var det nu man gjorde?

Bok: Hur var det nu man gjorde?

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Denna bok är otroligt enkel i sitt utförande men spiralbindning. Den är innehållsrik och mycket inspirerande och framförallt väldigt användbar!

Fiffiga färdigheter för fritidsfröknar med flera.

Hur var det nu man…
Vik en loppa, fingersticka, knyt ett vänskapsarmband, få fart på en knappsnurra! Allt det och mer därtill finns i den här härliga innehållsrika boken, en oumbärlig hjälp på fritids och hemma.

Målsättningen med boken är att använda enkla material. Hoppas att boken kommer till flitig användning och blir till en inspiration för vidare kreationer. De aktiviteter som finns medtagna passar för en bredd av åldrar. Något som en åttaåring kan tycka är jättesvårt, kan en annan femåring klara med lätthet. Barns läraktighet kan man förvånas över! Pröva er fram och känn er fria att experimentera.

Hanna Cederholm är utbildad fritidspedagog och har ett stort intresse för allehanda kreativa aktiviteter, vilket har gjort att hon genom åren har samlat på sig en hel del kunskaper och färdigheter. Hon minnas inte var hon lärt sig allt men mycket kommer från när hon var barn och gick på fritids. Som praktikant, studerande och anställd har hon ofta fått visa vad hon kunnat för både barn och vuxna. Repetition är nödvändig för ett varaktigt lärande och därför kom hon på idén att samla alla dessa i en bok.

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.