Slöjdmagasinet blogg

Kreativa Karins Handbok i pyssel!

Kreativa Karins Handbok i pyssel

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Det här är boken för dig som älskar att pyssla, för dig som är nyfiken på att bli mer kreativ och för dig som vill få en tydlig överblick över alla material och tekniker. Det här är även boken för dig som tror att du inte kan pyssla, för det kan du. ALLA kan pyssla!

Innehållsbild ur boken Kreativa Klaras Handbok i pyssel!
Innehållsbild ur boken Kreativa Klaras Handbok i pyssel!

Den här boken innehåller allt du behöver för att komma igång med din kreativitet, vilka verktyg och saker som är bra att ha och så klart massor av inspirerande och enkla projekt. Här finns pyssel som bygger på papper, färg, lera, garn, gjutning, ljus, upcycling, pärlor, plast, gummi och textil.

Kreativa Karin lotsar dig enkelt och tydligt genom pysslets fantastiska värld och visar också några av sina absoluta favoritprojekt. I boken lär du dig till exempel att göra plisserade lampskärmar, fina presentpåsar, prickiga ljus, personliga smycken, brevlådor och mycket, mycket mer.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!