Slöjdmagasinet blogg

Lugna stygn – Bonadsbroderier

Lugna stygn

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Lugna stygn

Totalt finns det 364 bonadsbroderier samlade i Britt-Marie Neys bok Lugna stygn.

Lugna stygn

Det är en samling vackra broderier med många slags tankespråk och andra tänkvärda klokskaper. Boken är indelad i olika avdelningar med barnbonader, jul- och påskbonader och bonader från andra länder samt mycket mer.

Lugna stygn

Britt-Marie Ney har samlat tjugo års hobbyarbete i denna vackra samling. Hon berättar med sina egna ord: – Jag har gjort en bok om min hobby som är mina bonader som 2022 fyllde trettio år.

Lugna stygn

Jag har broderat väggbonader med tänkespråk och köpt både färdigritat material och ritat av gamla bonader som jag fått låna. Ibland har jag låtit fantasin skena iväg och hittat på egna bonader.

Lugna stygn

Fortfarande tycker jag att det är lika roligt med mina väggbonader, så jag kommer att fortsätta att brodera och samla på mig fler.

Lugna stygn
Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.