Slöjdblogg: Mina bästa virkade vänner för alltid

Detta är en rolig virkbok. Uppskattad för sin olika virkade figurer.

Virka serietidningsfigurer, filmhjältar och andra välkända figurer. Nu kommer här en bok med ännu flera bästa virkade vänner! Ännu fler bästa virkade vänner. Vi vet att man aldrig kan ha för många virkade vänner! 

I boken hittar du 22 mönster. Alla figurer är detaljerade och väldigt charmiga, så det kommer att bli svårt att bestämma sig för vem man vill börja med. Lustiga djungelvänner med en snäll björn och en liten mänsklig killkompis, en resande björn från London eller en iskall prinsessa? 

I boken finns också en grundkurs i virkning, så alla kan lära sig virka och det är bara att börja virka. Genomgång av olika maskor och tekniker, innehåller vägledande tydliga bilder som steg för steg visar olika delar i virkandet tillsammans med text instruktioner.

Titel: Mina bästa virkade vänner för alltid
Författare: Alexandra Schwarz
ISBN: 9788775371730
Förlag: Legind
Antal sidor: 144. Inbunden
Tryckår: 2022

KÖP BOKEN – MINA BÄSTA VIRKADE VÄNNER FÖR ALLTID!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Annonsinformation
Titeln i denna text är utvalda av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.