Moderna antikviteter – 1900-talets design

Bok: Moderna antikviteter.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Det handlar om moderna klassiker, nostalgi, design och fakta! Moderna antikviteter är en faktaspäckad, rikt illustrerad och vackert formgiven bok om hela 1900-talets älskade svenska antikviteter och formgivare. Om stilar och material, om viktiga utställningar och designföretag. Det är även en praktiskt användbar bok, eftersom priser anges från de senaste årens auktioner.

Moderna antikviteter har blivit en klassiker för alla intresserade av antikviteter. I denna 4:e reviderade upplaga har bland annat samtliga prisuppgifter reviderats. En del nya bilder har tillkommit.

Här berättas om Stig Lindberg, Josef Frank och Sigvard Bernadotte, om NKs textilkammare, det första IKEA-varuhuset och Svenskt Tenn. Och om de allra senaste årens formgivare, vars produkter redan säljs på auktionsverken. En härlig kombination av användbar handbok, nostalgiresa och faktarik uppslagsbok.

Jane Fredlund har skrivit ett 20-tal böcker om antikviteter.

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.