Sticka till dig själv

Bok: Sticka till dig själv!

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

I denna nyutgåva av boken Sticka till dig själv som gavs ut första gången år 2018, är med nytt omslag och innehåller minst 5 nya stickprojekt att upptäcka.

Sätt på favoritmusiken, sjunk ner i soffan och unna dig egen sticktid. Sticka till dig själv är fylld av inspiration och enkla beskrivningar på tröjor, ponchos, mössor, halsdukar, handledsvärmare och annat härligt du kan skämma bort dig med. Det finns plagg som passar när du ska till jobbet. När du ska på fest, när du fryser eller när du bara vill vara.

Här finns mönster för både nybörjaren och stickproffset, som uppskattar det enkla och avkopplande i stickandet. Med Sticka till dig själv kan du sticka utan att behöva hålla reda på diagram och krångliga flerfärgsmönster.

Bokens mönster presenteras med vackra bilder, tydliga instruktioner samt uppgifter om garn, storlek på stickor med mera. Kapitel om grunderna i stickning ingår.

Innehåll:
Mössor • Småvarmt • Ponchos • Sjalar • Tröjor • Toppar • Tofsar och fransar • Stickskola

Stina Tiselius har ett brinnande intresse för de flesta former av handarbete och har tidigare gett ut flera stickböcker: 

Hundens stickade favoriter (2021)
Min stickbok (2021)
Sticka småvarmt (2020)
Sticka till dig själv (2018) Slutsåld!
Sticka enkelt till barn (2016)
Sticka grytlappar (2014)

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.