Den magiska virkboken

Bok: Den magiska virkboken.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

För alla Harry Potter-fans.

Följ med till en magisk värld av häxkonster och trolldom!

25 roliga, fina och magiska virkprojekt – sprid magin genom att virka dina favoriter från trolldomsskolan.

Här hittar du figurer som passar både nya och fortskridna häxor och trollkarlar – och till förstaårseleverna finns det ett särskilt kapitel med en grundlig genomgång av olika virktekniker. Trollstaven visar hur svårt ett projekt är.

Sprid lite magisk virkglädje till både stora och små – och dig själv!

Innehåller en charmig chokladgroda, gullig guldgrävare, skrikande alruna, hjälpsam häxa, häxkittel, glupsk bok, magiskt svärd, vis rektor, flammande Fenix, gildboll, smart hatt, trofast fjälluggla, den magiska trion, farlig pokal mm.

Kolla också in böckerna: 
Harry Potter Bakboken (2021)
Harry Potter Magisk stickning (2020)
Harry Potter Magiskt pyssel (2020)
och J K Rowlings senaste bok: Julegrisen (2021)

Annons
Kloka ord
Annons
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.