Harry Potter Magisk stickning

Bok: Harry Potter Magiska stickning.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

0 0 röster
Betyg

Från filmerna om Harry Potter : den officiella boken med stickbeskrivningar.

28 stickmönster inspirerade av Harry Potter-filmerna!

Den officiella Harry Potter-stickboken är äntligen här. Harry Potter. Magisk stickning innehåller 28 mönster i olika svårighetsgrad – från Mrs Weasleys jultröjor, elevhems-halsdukar, Hermiones tidvändartröja, Expecto Patronum-vantar, till Hedwig, Fluffy och professor Umbridges katthalsduk. Och mycket mer.

Boken är förutom alla mönster, full av roliga fakta, bakom kulisserna-skvaller, foton från filmerna och kostymskisser. Så dyk ner i den magiska världen, kalla till dig dina stickor, ditt garn och svär på att du inte har något rackartyg i kikaren. Det är dags att skapa stick-magi!


Eleverna på Hogwarts är stolta över det elevhem de tillhör och visar det på en mängd olika sätt. Ett av de mest populära sätten att visa vilket elevhem man tillhör är med en så kallad elevhemshalsduk. 

Under Harrys allra första kväll på Hogwarts säger professor McGonagall: ”Så länge ni är här kommer ert elevhem att vara ungefär som en familj för er.” För Harry blir de nya vännerna och klasskompisarna i Gryffindor mycket riktigt den första familj han någonsin känt att han haft.

Eleverna på Hogwarts är stolta över det elevhem de tillhör och visar det på en mängd olika sätt, till exempel genom att vinna elevhemspoäng och heja på sitt lag i quidditch, men så klart även genom att bära elevhemmets färger. Ett av de mest populära sätten att visa vilket elevhem man tillhör är med en så kallad elevhemshalsduk.

Halsdukarna stickas med slät rundstickning nerifrån och upp, det vill säga du stickar endast räta maskor. Den enkla tubdesignen gör att det inte blir någon avigsida, men framför allt gör tekniken att halsduken lätt går att variera i längd. De enkla ränderna för tankarna till en klassisk skoluniform, medan de dekorativa fransarna ger halsduken ett lite lekfullt utseende. Oavsett om du önskar att du tillhörde Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin är en elevhemshalsduk ett måste för alla kreativa stickare som någonsin drömt om att gå på Hogwarts.

Kolla också in boken Harry Potter Magiskt pyssel och J K Rowlings senaste bok: Julegrisen.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.