Slöjdmagasinet blogg

Harry Potter Magiskt pyssel

Bok: Harry Potter Magiskt pyssel.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Den här officiella pysselboken främst barn och ungdommar i åldern 9-12 år. Den innehåller beskrivningar till 22 pyssel i olika svårighetsgrad med enkla, illustrerade steg-för-steg-instruktioner så att hela familjen kan ta del av glädjen i att pyssla och skapa. Tillverka din egen trollstav och en vacker, tygklädd ask från Ollivanders, skapa en tidvändare eller varför inte en hoppande chokladgroda.

Pysslet visas steg för steg med tydliga förklaringar som är lätt att följa och förstå hur man ska göra. Följ med på ett pysseläventyr till Harry Potters magiska värld och återskapa flera av de förtrollade föremål du sett i filmerna och alltid har önskat dig.

Förutom kreativa tips och idéer till roliga pyssel är uppslagen fulla av magiska fakta, kända citat och stillbilder från inspelningarna. Hämta papper, sax och klister och sätt igång att pyssla som en sann trollkarl – även om du inte besitter några magiska krafter.

Kolla också in titlarna:
Den magiska virkboken (2022)
Harry Potter Bakboken (2021)
Harry Potter Magisk stickning (2020)
och J K Rowlings senaste bok: Julegrisen (2020)

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.