Sticka småvarmt

Bok: Sticka småvarmt.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

0 0 röster
Betyg

Mössor Sjalar Vantar Halsdukar.

Många blir mer och mer nyfikna på stickning! Och förutom att du skapar något med händerna är det en metod för att varva ner. Här finns mönster för den med minst tålamod!

I Sticka småvarmt har Stina Tiselius samlat de bästa mönstren för halsdukar, mössor och vantar och annat småvarmt. Boken innehåller cirka 30 små projekt som även den med lite tålamod vågar prova. Här finns stickmönster för både dam, herr och barn. Alla mönster är enkelt konstruerade och lätta att förstå. Boken riktar sig främst till nybörjare och ovana stickare.

Alla mönster presenteras med vackra bilder och tydliga instruktioner tillsammans med uppgifter om garn, storlek på stickor med mera.

Innehåll:

• Mössor
• Pannband
• Själar/Halsdukar
• Buffar
• Handledsvärmare
• Vantar
• Stickskola
• Råd om skötsel, tvätt och förvaring

Stina Tiselius har stickat sedan hon var liten och driver företaget StinaMaria där hon säljer mönster, garn och hantverk. Hon är också fotograf och grafisk formgivare.

Har tidigare gett ut flera stickböcker: 
Sticka till dig själv,
Sticka grytlappar (2014), 
Sticka enkelt till barn (2016),
Hundens stickade favoriter (2021),
Min stickbok (2021).

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.