Önska & du ska få

Bok: Önska & du ska få.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

0 0 röster
Betyg

Använd universums 40 naturlagar för att uppfylla dina innersta drömmar.

Omfamna din universella kraft och uppfyll dina innersta önskningar.

Har du tillgång till din universella kraft? Kommer du ihåg universums naturlagar på själslig nivå? Känner du dig som ett med allt i universum? Önska och du ska få är en påminnelse och katalysator för att väcka ditt minne på själslig nivå på nytt. Universum vill att du ska få allt du någonsin önskat dig.

Det är naturlagarna som får universum att fungera, de ser till så att det har allt för att fungera, från minsta atom till största galax. Att lära dig hur du använder naturlagarna kommer att hjälpa dig uppnå allt du någonsin har önskat dig i livet. De flesta har hört talas om Attraktionslagen, en vida omtyckt naturlag för att dra till sig det man önskar i livet.

I Önska & du ska få undersöker Melissa Alvarez totalt fyrtio lagar som är användbara för själslig utveckling och för att kunna leva ett lyckosamt och rikt liv. För varje lag berättar hon historien kring den, sätter den i ett sammanhang och beskriver övningar för hur den kan tillämpas i verkliga livet, till exempel med affirmationer.

Det här är en inspirerande och användbar bok och uppslagsverk som gör det lätt att arbeta med naturlagarna och applicera dem i livet. Melissa Alvarez är en internationellt känd andlig coach och prisbelönt författare. Hon arrangerar kurser där hon hjälper andra att utveckla sina mediala och andliga förmågor och har gjort mediala läsningar i närmare 20 år.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Se alla kommentarer
Annons
Kloka ord
Annons
Annons
Annons

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.