Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team

Bok: Så klart!

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Detta är den absolut tydligaste och lättlästa boken om attraktionslagen som jag läst. Rekommenderas varmt!

Letar du efter en nyckel till ditt drömliv?

Då är det här helt rätt bok! Många vill ha en förändring, men långt ifrån alla vet hur eller orkar ta tag i att själva skapa den förändring de vill se! Känner du igen dig?

99 % av det du tänker idag är en upprepning av det du tänkte igår. Så gillar du inte ditt nuläge behöver du tänka om!

Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team” vänder sig både till dig som trodde du visste allt om Attraktionslagen och till dig som är nyfiken på hur du kan ta hjälp av universum och dina egna tankar, känslor och beteenden för att nå dit du vill.

Med SÅ KLART!-metoden får du nycklarna till att skapa en positiv förändring i ditt liv, oavsett om det gäller att nå en drömtillvaro eller vända motgångar till framgångar.

Så Klart! Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team ” är Lili Östs andra bok där hon blandar beteendevetenskap med Attraktionslagen – det kosmiska fenomen som inne- bär att likheter dras till varandra.

I boken ges fördjupade insikter om hur dina tankar, känslor och beteenden hänger ihop och interagerar med allting runt omkring dig. Du får också flera handfasta verktyg för att nå dina mål och göra den förändring som du kanske inte ens trodde var möjlig.

Lili Öst har drygt trettio års erfarenhet som artist men jobbar idag som mental PT och föreläsare, där hon bland annat använder musik som ett av sina verktyg. Hennes första bok “Jag blir vad jag tänker” har sålts i tusentals exemplar och används även som kursmaterial på hennes uppskattade kurser.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.